Solo

NKC Solo is er speciaal voor alleengaande camperaars. NKC Solo verbindt gelijkgestemden en biedt hen de unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, contact te leggen en samen hun passie voor het camperen (weer) op te pakken. 

De groep bestaat inmiddels uit meer dan 900 leden. Een gezellige, ondernemende, maar vooral warme groep, waar begrip is voor ieder individu. Het is geweldig om te horen hoeveel mensen door NKC Solo weer plezier in het camperen krijgen!

NKC Solo biedt:

NKC Solo-evenementen 
NKC Solo-evenementen worden georganiseerd om gelijkgestemden te ontmoeten, contacten te leggen en tezamen gezellige activiteiten en excursies te ondernemen. Informatie over deze evenementen is te vinden in de NKC Camper Uit Agenda en op de website. Boekingen lopen uitsluitend via de website. 

NKC Soloreizen 
NKC Soloreizen zijn reizen speciaal bedoeld voor alleengaande reizigers. Deze worden gepubliceerd in de NKC Camperreizenbrochure en op de website. Boekingen lopen uitsluitend via de website.

Privé-initiatieven
Privé-initiatieven worden door NKC Solo-leden zelf georganiseerd, buiten de formele verantwoordelijkheid van de NKC om. Men zoekt elkaar op in de regio en onderneemt gezamenlijk activiteiten (koffiebijeenkomsten, wandelingen, reizen etc.).

> Data en locaties van de koffiebijeenkomsten worden via de Solokoerier gecommuniceerd. 

NKC Solokoerier

Alle NKC Solo-leden ontvangen deze digitale nieuwsbrief. Kopij voor deze nieuwsbrief kan worden gemaild naar solokoerier@nkc.nl.

Aanmelden voor NKC Solo

Om je aan te melden voor NKC Solo is een lidmaatschap bij de NKC vereist. Nog geen NKC-lid? Klik hier voor alle informatie en aanmelden.