Reis mee met de NKC

Bekijk alle reizen
  • Voor en door camperaars
  • Kennismakingsdag of -weekend
  • Scherp geprijsd

NKC Groepsreizen

Buiten leven, het gevoel van vrijheid en onderweg zijn met je eigen camper. Dat maakt camperen zo heerlijk. De NKC wil iedere camperaar laten genieten van deze geliefde manier om nieuwe landen en plekken te ontdekken. Daarom organiseert de NKC al ruim 25 jaar groepsreizen met de camper, zonder commercieel belang.

Ons aanbod

Laat je aangenaam verrassen door ons gevarieerde aanbod van groepsreizen naar meer dan 50 unieke bestemmingen in en buiten Europa.

Daarom mee met de NKC

Onze groepsreizen krijgen een hoge waardering, omdat ze worden gemaakt voor en door camperaars tegen een scherpe prijs, die écht inclusief is.

Ervaringen deelnemers

Wat vinden ervaringsdeskundigen van het concept groepsreizen? In dit artikel lees je meer over ervaringen van enthousiaste oud-deelnemers. 

Reizen in coronatijd

Het blijft genieten tijdens een NKC-groepsreis, ook in coronatijd. Met deze 4 extra maatregelen ga je met een gerust hart op reis.

Zo boek je een groepsreis

Een groepsreis van de NKC boek je online. Hier leggen we stap voor stap uit hoe dat werkt, zodat het boeken vlekkeloos verloopt.

Volgeboekt? Gebruik 'Tip mij'

Is een groepsreis volgeboekt? Geef je op voor de reservelijst via de blauwe knop Tip mij, te vinden op de detailpagina van de reis. 

Inspiratie: Europese kustlijnen

Een overzicht van de NKC-groepsreizen die je langs prachtige kustlijnen en echte strandjuweeltjes in Europa voert.  

Op avontuur met Expedition Far East

De NKC biedt in samenwerking met Expedition Far East begeleide, overland camperreizen naar verre bestemmingen. 

Blijf op de hoogte

Deelnemers ervaren NKC-groepsreizen als zeer positief ervaren en beoordelen deze gemiddeld met een 8,3. De reisbegeleiding krijgt zelfs een 8,6! Op de hoogte blijven van onze reizen (én routes)? Schrijf je in voor de mailing van NKC Reizen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over bijvoorbeeld hoe je een reis kunt annuleren, op welke manier je wijzigingen van gegevens kunt doorgeven, of wanneer de inschrijving voor de nieuwe reizen start? Kijk voor het antwoord bij de veelgestelde vragen.