Reis mee met de NKC

Reis mee met de NKC
  • Voor en door camperaars
  • Kennismakingsdag of -weekend
  • Scherp geprijsd
  • Voor en door camperaars
  • Kennismakingsdag of -weekend
  • Scherp geprijsd

NKC Groepsreizen

Buiten leven, het gevoel van vrijheid en onderweg zijn met je eigen camper. Dat maakt camperen zo heerlijk. De NKC wil iedere camperaar laten genieten van deze geliefde manier om nieuwe landen en plekken te ontdekken. Daarom organiseert de NKC al ruim 25 jaar groepsreizen met de camper, zonder commercieel belang.

NKC Camperreizen 2021 te boeken vanaf 1 september

De voorbereidingen zijn in volle gang om vanaf 25 augustus onze groepsreizen op nkc.nl te presenteren. Vanaf een week daarna - 1 september - zijn deze groepsreizen te boeken. Dit jaar zijn de reizen alleen online te bekijken, er zal geen papieren reisbrochure worden uitgegeven. Veel reizen die voor 2020 stonden gepland, zullen echter ook voor 2021 worden aangeboden. Dus als je je nu al wilt oriënteren, neem dan alvast een kijkje op de website.

Ons aanbod

Bekijk onze gevarieerde aanbod van groepsreizen naar ruim 50 unieke bestemmingen in en buiten Europa.

Daarom mee met de NKC

Onze groepsreizen krijgen een hoge waardering omdat ze worden gemaakt voor en door camperaars tegen een scherpe prijs, die écht inclusief is.

Ervaringen deelnemers

Wat vinden ervaringsdeskundigen van het concept groepsreizen? Dit artikel beschrijft de ervaringen van oud-deelnemers. 

Video: zo beleef je een groepsreis

Onze camperreizen zijn gericht op camperaars die zowel individuele vrijheid als gezamenlijke activiteiten op prijs stellen. 

Inspiratie: Europese kustlijnen

Een overzicht van de NKC-groepsreizen die je langs prachtige kustlijnen en echte strandjuweeltjes in Europa voert.  

Zo boek je een groepsreis

Een groepsreis van de NKC boek je online. Hier leggen we stap voor stap uit hoe dat werkt, zodat het boeken vlekkeloos verloopt.

Praktische landinformatie

Ga goed voorbereid op reis door op de hoogte te zijn afwijkende regelgeving, overnachten, wegen en verkeer in jouw land van bestemming.

Volgeboekt? Gebruik 'Tip mij'

Is een groepsreis volgeboekt? Geef je op voor de reservelijst via de blauwe knop Tip mij, te vinden op de detailpagina van de reis. 

Blijf op de hoogte

Deelnemers ervaren NKC-groepsreizen als zeer positief ervaren en beoordelen deze gemiddeld met een 8,3. De reisbegeleiding krijgt zelfs een 8,6! Op de hoogte blijven van onze reizen (én routes)? Schrijf je in voor de mailing van NKC Reizen.

Veelgestelde vragen

Vragen over bijvoorbeeld hoe je een reis annuleren, wijzigingen van gegevens kunt doorgeven of wanneer de inschrijving voor de nieuwe reizen start? Kijk voor het antwoord bij de veelgestelde vragen.