Reis mee met de NKC

Reis mee met de NKC
  • Voor en door camperaars
  • Kennismakingsdag of -weekend
  • Scherp geprijsd
  • Voor en door camperaars
  • Kennismakingsdag of -weekend
  • Scherp geprijsd

NKC Groepsreizen

Buiten leven, het gevoel van vrijheid en onderweg zijn met je eigen camper. Dat maakt camperen zo heerlijk. De NKC wil iedere camperaar laten genieten van deze geliefde manier om nieuwe landen en plekken te ontdekken. Daarom organiseert de NKC al ruim 25 jaar groepsreizen met de camper, zonder commercieel belang.

NKC laat groepsreizen dit voorjaar niet doorgaan

Overal ter wereld worden maatregelen genomen om het coronavirus in te dammen. Veel grenzen zijn gesloten en campings zijn tot nader order dicht. Hierdoor is de NKC genoodzaakt om alle groepsreizen met een startdatum in april, mei of juni niet door te laten gaan. Uiteraard betreuren wij dit zeer, maar de gezondheid van onze leden staat natuurlijk voorop. De deelnemers van de betreffende reizen zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht. Vooralsnog gaan de reizen met een startdatum vanaf augustus wel door. We houden de ontwikkelingen en het advies van het RIVM en het ministerie van Buitenlandse Zaken nauwlettend in de gaten.

Ons aanbod

Bekijk onze groepsreizen met ruim 50 unieke bestemmingen.

Inspiratie

Laat je inspireren door reisverslagen van andere camperaars.

Daarom mee met de NKC

Onze groepsreizen krijgen een hoge waardering omdat ze worden gemaakt voor en door camperaars tegen een scherpe prijs, die écht inclusief is.

Video: zo beleef je een groepsreis

Onze camperreizen zijn gericht op camperaars die zowel individuele vrijheid als gezamenlijke activiteiten op prijs stellen. 

Zo boek je een groepsreis

Een groepsreis van de NKC boek je online. Hier leggen we stap voor stap uit hoe dat werkt, zodat het boeken vlekkeloos verloopt.

Volgeboekt? Gebruik 'Tip mij'

Is een groepsreis volgeboekt? Geef je op voor de reservelijst via de blauwe knop Tip mij, te vinden op de detailpagina van de reis. 

Praktische landinformatie

Ga goed voorbereid op reis door op de hoogte te zijn afwijkende regelgeving, overnachten, wegen en verkeer in jouw land van bestemming.

Ervaringen deelnemers

Wat vinden ervaringsdeskundigen van het concept groepsreizen? Dit artikel beschrijft de ervaringen van oud-deelnemers. 

Meer weten over onze reizen?